Klanten Beoordelingen

Onze klanten zijn onze belangrijkste drijfveer. Jullie dagelijkse beoordelingen zijn een inspiratiebron om nieuwe producten te ontwikkelen.

Hieronder kan u alle klantenbeoordelingen nalezen.

Daarnaast werden onze Dieci-9 NanoTec fietsonderhoudsproducten reeds uitvoerig getest en goedgekeurd door de testriders van de belangrijkste fietsmagazines.


Makkelijk proper zonder water

Productreview R3 NanoTec Anti-kleef Rapid Race Refresher (ingezonden op 05-07-2018 door Wannes D):
Snel en makkelijk om stoffige fiets snel op te frissen: 1/ poetsoek nat maken, 2/ R3 op frame spuiten, 3/ vuil opnemen met doek, 4/klaar!

propere MTB en fluisterstille ketting zonder moeite

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 20-03-2018 door Bernard G.):
Dankzij Dieci-9 smeerolie blijft de fietsketting van mijn MTB altijd super makkelijk proper. Kader van mijn MTB blijt makkelijk proper dankzij Wonder Wax. Kuisen gaat sneller. Meer tijd op cafe na het fietsen.

Werkt goed bij sneeuw en modder

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 04-01-2018 door Karel P.):
Fietsketting van mijn MTB blijft mooi proper en soepel draaien.

Super clean en zo gemakkelijk

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 02-10-2017 door John D.):
Ketting van mijn MTB blijft super proper. Zand en modder gewoon met tuinslang afspuiten, opdrogen en ST NanoLube aanbrengen. Simpel

Fietsketting blijft makkelijk proper en fluisterstil

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 26-07-2017 door Marnix G):
Snel en gemakkelijk fietsonderhoud. Fietsketting van MTB is makkelijk schoon te houden....even afspuiten met de tuinslang... drogen en een beetje bijsmeren.

Goed produkt

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 06-06-2017 door Jelle dB):
Prima spul... veel minder tijd nodig om de ketting schoon te houden.
Daarnaast loopt e.e.a. soepeler

top product

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 03-04-2017 door Nick):
fiets blijft mooi blinken

Tevreden

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 30-03-2017 door Nick):
Gebruik het al een paar jaar. Heb vorig jaar van de fiets maker een paar andere merken gekregen. Heb ze na een paar keer te gebruiken in de vuilnisbak gedaan. Met een potje kom je ook heel lang toe

Refill + extra ST+ is GRATIS transport

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 06-03-2017 door Nick):
Super. Al lang fan van 10-9.
Nu Refill voordeel pakket en extra ST+ en recht op gratis transport.

Nanolube super smeermiddel fietsketting MTB

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 14-11-2016 door Bjorn ):
Geweldig goed smeermiddel, fietsketting loopt lekker stil en vlot, geen krakende geluiden meer in de modder en zuiver in een wip. Na een heel jaar marathons rijden veel in de modder en de blubber ben ik zeer tevreden.

Handig ding... 69 up or down

Productreview XLC-TO-S69 kettingchecker: meet wanneer je fietsketting aan vervanging toe is (ingezonden op 26-10-2016 door Martijn):
Voorheen altijd met de schuifmaat in de weer, nu simpel even de kettingchecker erop. Snel weet je weer wat de stand van zaken is van je ketting of die van je fietsmaten.

Geweldig product

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 26-10-2016 door Martijn):
Geen smeerboel meer aan ketting, tandwielen. De aandrijflijn blijft veel schoner dan bij traditionele oliën. Erg gemakkelijk schoon te houden met wat water en shampoo die ik gebruik voor het wassen van mijn fiets. De smeerprestaties voldoen ook aan mijn verwachtingen.. fietsketting loopt geruisloos en ook na een modderrit blijft alles goed draaien..

Smooth

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 23-10-2016 door Roel):
Perfecte olie, dito ontvetter

perfect

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 23-10-2016 door Roel):
doet wat het moet doen, perfecte service

Woaw supercool

Productreview R3 NanoTec Anti-kleef Rapid Race Refresher (ingezonden op 07-09-2016 door Maarten V):
Na de wegrit gewoon even op de koersfiets verstuiven en opnemen met natte doek, Klaar! Cool.

voordelig en supergoed

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 02-08-2016 door Katrien):
Nanotec van 10-9 gebruikte ik al en super tevreden voor mijn MTB. Nu dankzij het navulpakket ook super voordelig.

Super spul

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 10-05-2016 door Gerrit ):
Op de gok heb ik dit artikel besteld en het reinigt echt prima. Zeker in combinatie met NanoTech Smeermiddel. Mijn ketting is altijd schoon en hoor je niet.

No stress, just fun ook na het biken, dankzij Dieci-9 anti-kleef technologie

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 25-04-2016 door Joeri Everbike):
Kraken, piepen en de gekende “chain-sucks” zijn echt verleden tijd dankzij het NanoTec Lube ST+ smeermiddel.

We gebruiken dit smeermiddel al enkele jaren en je moet het echt eens uitproberen om het verschil te merken met ander smeermiddel!

Ook het frame kan de nodige aandacht gebruiken en daarbij geeft de NanoTec anti-kleef behandeling modder, zand, vet en vuil geen kans meer en heb je moeitelooks een propere fiets.

Aerofeet inlegzool.

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 04-03-2016 door Lieven Meulenijzer):
Ben aangenaam verrast door de efficiëntie van de inleg zolen ! Ik heb nu twee paar raceschoenen waarin ik de zolen plaatste en het verschil voor- en na is uitzonderlijk. Het idee broeit om aerofeet zolen aan te kopen om ook in mijn gewone dagelijkse schoenen te gebruiken , ze zitten namelijk heel comfortabel ! Toppie !

Powerlock fietsketting sluitschakel

Productreview SRAM Powerlock Fietsketting Sluitschakel 11 Speed Silver (ingezonden op 15-02-2016 door Raphaël):
Ik ben reeds enkele maanden bezig met het gebruik van een sluitschakel, zowel voor een 10 als 11 speed.
Voor het poetsen geen probleem indien men over de kettingtang beschikt. De sluitschakel wordt maximaal 2 maal
gebruikt. Een derde maal durf ik niet. Wanneer ik ga fietsen heb ik altijd een sluitschakel bij, zowel een 10 als 11 speed.
Natuurlijk heb ik ook een kleine ponsapparaat bij om een eventuele herstelling uit te voeren.
Ik fiets tussen de 10 à 12.000 km per jaar.

Handig en voordelig zo een navul pakket

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 07-02-2016 door Jeroen):
Ik ben vooral zeer tevreden over de ontvetter en het smeermiddel. Daarom bestel ik bij het navulpak ineens ook een extra ST lube. Dan is het transport GRATIS! :-)

anti kleef

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 02-01-2016 door pascal de vos):
diece 9 in één woord = FANTASTICHE produkten

Goed product doet wat het moet doen

Productreview SRAM Powerlock Fietsketting Sluitschakel 11 Speed Silver (ingezonden op 25-12-2015 door Michael):
Werkt perfect met shimano ketting, Slotje is wel moeilijk terug open te krijgen met de hand. Met handige kettingtang S29 gaat het wel prima
http://dieci-9.be/xlc-tool-s29-kettingtang-sram-chainlink-chainlock-remover-fietskettingslotje-fietsketting-snelschakel-sluitschakel-openen-verwijderen.html

Zeer stil en goed werking

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 25-12-2015 door Michael):
Ketting merkbaar stiller dan met normale ketting olie. Het vuil dat nog in de ketting zit komt naar buiten tijdens het fietsen hierdoor wordt na enkele km's de ketting zeer vuil/zwart. zou met de tijd moeten verbeteren.

Straf

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 22-10-2015 door Tom Crombez):
Nadat ze zich had ingesmeerd met zonnebrandolie sloot mijn dochter verleden zomer de deur van de wagen. Gevolg: 2 hand afdrukken in de zwarte lak. Mooi ingebakken en na 2 maand met niks meer weg te krijgen... Nadat veel andere producten geen resultaat hadden, toch eens met D2 Dieci Degreaser geprobeerd. In een oogwenk terug proper. Straf! :-)

super voordelig

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 16-10-2015 door Joris K.):
Ben al lang fan van Dieci-9. Ooit eerst een Pro pakket besteld met kettingbad en verstuiver. Nu bestel ik steeds een navul pakket. Ik bestel dan ineens ook een extra NanoLube ST+, want dan is het transport GRATIS. Handig en voordelig.

Altijd goed schudden voor gebruik om de nanodeeltjes goed op te lossen

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 13-10-2015 door Emile Verhulst):
De eerste resultaten waren zeer goed maar daarna viel het een beetje tegen... Ik vroeg meer info en al snel was de oplossing gevonden! Ik hanteerde de producten op een onjuiste manier. Altijd goed schudden voor gebruik om de nanodeeltjes goed op te lossen. Nadien was het resultaat gewoonweg verbluffend. Ik herinner me zelfs nog een keer dat ik met mijn mond vol tanden stond wanneer mijn fiets echt niet meer om aan te zien was en al de modder er simpelweg afviel... Vanaf dat moment was ik er meer dan 100% van overtuigd dat deze producten een meerwaarde zijn voor mijn fiets. Bedankt aan Dieci-9

Zeer tevreden over het gebruik!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 08-10-2015 door Thor Geluykens):
Tijdens enkel zeer modderige XCO wedstrijden zoals Pepingen en Heubach merkte ik hoe proper en soepel de ketting bleef draaien ondanks de zware omstandigheden. Dit zorgde ervoor dat zonder problemen kon blijven schakelen, daar waar de concurenten het moeilijk hadden. Zeer tevreden over het gebruik!

zeer gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk.

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 07-10-2015 door Tom Van Ingelgom):
Sinds eind 2014 gebruik ik de producten van DIECI-9 om mijn Granville bikes na een mtb tocht weer netjes in orde te zetten.
Deze producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk. De cycle cleaner & revitalisor houdt de kader zeer proper. Niet bij de eerste keer, maar na enkele keren dit te gebruiken, merk ik duidelijk het verschil en verdwijnt het merendeel van het slijk bij een simpele sproeibeurt.
De NanoLube ST kettingolie zorgt ervoor dat de fietsketting niet vettig is en er zal dus weinig stof en zand in blijven plakken, wat de lange levensduur van het materiaal ten goede komt.
Het komt er dus op neer dan men na een sproeibeurt gewoon met een borsteltje over de bike gaat en alles is klaar.

Wat een opluchting!!

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 06-10-2015 door Mose):
40 jaar geleden was ik een fervente wielertoerist en samen met een paar vrienden probeerden wij onze ketting soepel te laten lopen maar vooral om ze proper te houden. We hebben alles geprobeerd tot vetkaarsjes toe. Niets hielp echt. Dit jaar ben ik terug beginnen fietsen en wat blijkt, er was nog steeds geen degelijk smeermiddel voor de fietsketting. Tot ik op internet op de site van DIECI-9 terecht kwam. Een beetje sceptisch bestelde ik mij toch het voordeelpakket. En ja, wat een opluchting, mijn ketting loopt nu soepel en bijna geruisloos. Ik gebruik DIECI-9 nu sinds juni op twee racefietsen en ik ben echt zeer tevreden en ik kan DIECI-9 aanbevelen aan elke wielertoerist die zijn ketting en ook zijn handen wil proper houden. Ik zou zeggen: Kopen !!

Super

Productreview R3 NanoTec Anti-kleef Rapid Race Refresher (ingezonden op 09-09-2015 door Juan P.):
Het product doet wat het moet doen, minder en sneller poetsen :)

stille ketting

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 07-09-2015 door Chris v B):
Ik heb nu 2 fietsen gedaan met NanoLube. De ketting is makkelijk zuiver te houden en super stil.
Werkt echt fantastisch!!!

Prima pakket

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 04-09-2015 door Luc N.):
Handig pakket om mee aan de slag te gaan tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoe cool is dat!

Productreview R3 NanoTec Anti-kleef Rapid Race Refresher (ingezonden op 22-08-2015 door Diederik F):
Na ritje met de koersfiets in het stof, even opspuiten en opnemen met doek, klaar. Altijd proper en toch geen werk.

Super gemakkelijk, zonder speciale borstels

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 16-08-2015 door Erik D):
D2 ontvetter is werkelijk geweldig. Ik demonteer niks, gewoon fiets in staander op oprit zetten, D2 Dieci Degreaser op de cassette spuiten terwijl ik het wiel ronddraai, halve minuut laten inwerken en dan simpel afspuiten met de tuinslang en .... klaar! Blinkt weer als nieuw. Heel straf, biologisch veilig en ruikt nog lekker ook. T O P ! Geen speciale borstels nodig :-) Daarna afdrogen met doek en gewoon wat NanoLube ST+ op de ketting en klaar.

Ben GROTE fan.

Productreview NanoTec anti-kleef Voordeel Pakket Fietskettingonderhoud - navul pak 4 Pro's (ingezonden op 28-07-2015 door Geert N):
Ik onderhoud al een paar jaar al mijn fietsen met Dieci-9. Zowel koersfiets als MTB.
1 woord = TOPmateriaal.

Perfect

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 15-07-2015 door Maarten):
Ik ben een recreatieve mtb'er het smeermiddel gaat veel langer mee dan andere merken, de ontvetter heeft een aangename geur terwijl de concurrenten vaak een stinkend goedje hebben!

Beloftes worden grotendeels ingelost

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 09-06-2015 door Bart):
Elk product vindt natuurlijk van zichzelf dat het het beste is, maar hier zit toch veel waarheid in de "verkoopspraatjes"...

Ik gebruik dit product nu 6 weken op een oude ketting... de ontvetter doet goed z'n werk: het 1ste bad veranderde na 30 minuten in zwarte (bijna) pudding! Ketting afgedroogd en één druppeltje per schakel: de ketting liep daarna vlot, maar werd wel nog behoorlijk zwart tijdens ritjes, al was het al wat minder dan bij het gebruik van smeerolie.

Dan nog maar eens een ontvettend badje... nu kwam er nog redelijk wat vuil af, maar wel al een pak minder dan vorige keer. De ketting leek mij na 30 minuten echt zuiver te zijn. Opnieuw één druppeltje per schakel, en vanaf dan werd de ketting niet meer zwart na een rit, en bleef er ook veel minder vuil aan hangen. Ik heb de indruk dat de ketting ook wat stiller loopt dan bij gebruik van smeerolie.

Ik rijd 150 tot 250km per week, waarvan 1/3 woon-werk verkeer over asfalt, en 2/3 MTB ritjes. Wekelijks de ketting reinigen met water en 1 smeerbeurt per week zijn noodzakelijk - gelukkig kan je de Nanotec Lube ST+ zeer zuinig aanbrengen.

Ik breng ook een druppeltje aan op de derailleurwieltjes - ook daar stapelt zich wat minder vuil op dan bij gebruik van smeerolie.

Sterk slot

Productreview SRAM PowerLock Fietsketting Sluitschakel 10 Speed Black (ingezonden op 09-06-2015 door Bart):
Zeer makkelijk om een nieuw gemonteerde ketting te sluiten, en eens gesloten zit de ketting goed op slot!

Ook handig om de ketting er snel af te halen voor een grondige poetsbeurt, al raad ik daar wel de XLC tang voor kettingslotjes voor aan. Ook op de Dieci-9 website te vinden.

Fantastisch producten!! Superstille ketting.

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 28-05-2015 door Fransen Patrick):
Gebruik de producten nu bijna 2 jaar en super content , gemakkelijk in gebruik en inderdaad minder kuisen.
Zeker de NanoLube is super. Met gewoon smeermiddel hoorde ik mijn ketting nog en nu niet meer en minder slijtage !!

Ook mijn auto blinkt nu dankzij NanoTec

Productreview NanoTec Anti-kleef Fiets Kuisen - Voordeel Pakket Start 2 Clean (ingezonden op 19-05-2015 door Jeroen K.):
3 dopjes C3 in emmer water en met spons mijn wagen gepoetst. Zelfs het vuil onder de kofferklep en de deuren lost makkelijk op met een veeg van de spons. Mijn auto parelt mooi en blijft nu merkelijk langer proper. Gewoon zalig.

fluitje van een cent

Productreview XLC Tang voor snel openen fietsketting sluitschakel (ingezonden op 18-05-2015 door Raphaël DK):
Met het gebruik van dit tool is het een fluitje van een cent om de kettingslotje te openen en de fietsketting er af te halen

Leuk

Productreview GRATIS Transport (ingezonden op 05-05-2015 door Bart B):
Sneller dan verwacht geleverd. Met als verrassing een extraatje in de doos. Tof! :-)

Nog nooit zo een stille goed en soepel schakelende ketting gehad

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 04-05-2015 door MTB Luc):
Ik heb goede ervaringen met Dieci 9 , gebruik het nu voor een maand en er zijn leuke resultaten mee te halen. Doe wel consequent wat ze aanbevelen en het wordt voor de MTB inderdaad makkelijker om te onderhouden.
Het NanoTec verhaal klopt wel degelijk, enige nadeel is da het toch wat duurder is. Maar in hoeverre kan je echt van een nadeel kan spreken natuurlijk als je slechts heel weinig gebruikt met de druppeldosering. Anders dan met een spuitbus, waar je de helft op de grond spuit.
Heb nog nooit zo een stille goed en soepel schakelende ketting gehad, ook in de ergste modder.

Topproduct

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 25-04-2015 door lenn):
Na vele producten en merken geprobeerd te hebben ben ik blij dat ik Dieci-9 tegenkwam. Producten werken zeker en vast. Ik deed de MTB regelmatig met een ontvetter en kettingreinigingstoestel. Veel gesmos en veel werk. Met Dieci-9 is loopt alles gesmeerd en proper.

Klein doekske.

Productreview M2 Magic Microvezel Fiets Poetsdoek (ingezonden op 17-04-2015 door Christ):
De wax opwrijven met het Microfibre doekje gaat vlot en de fietsen blinken terug mooi en netjes.
Maar om eerlijk te zijn , het zou iets groter mogen zijn.

Goe spul !!

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 17-04-2015 door Christ):
Het ontvetten van de ketting en terug "invetten" gaat zéér vlot , sneller dan de meeste produkten. Ook een vuile fiets wassen en opblinken met de wax gaat heel goed en de fietsen blinken dan ook !!
Zéér tevreden van deze produkten in het algemeen.

Straffe Ontvetter

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 11-04-2015 door Jo):
In combinatie met chainlink opening tool heel praktisch om de eerste keer snel en heel proper je ketting te ontvetten. Daarna heel gemakkelijk bruikbaar en veel efficiënter dan spuitbussen.

NanoLube ST+ = Super Top smeermiddel

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 11-04-2015 door Jonathan):
Fantastisch product ! Zorgt voor een propere ketting, houdt de ketting werkelijk langer proper. Na de rit gemakkelijk en snel terug proper waardoor echt minder kuiswerk en meer fietsplezier zoals vermeld wordt. Goede smering die direct werkt en maakt de ketting niet te vettig ! Kortom, een MUST voor elke fietser die houdt van zijn fiets en ons milieu.

Super handig!

Productreview XLC Tang voor snel openen fietsketting sluitschakel (ingezonden op 11-04-2015 door Jo):
Handig en heel nuttig om snel en gemakkelijk een powerlink te openen. Simpel. Less = More :-)

geen koude voeten meer

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 03-04-2015 door Ronald G.):
Ik heb er een ganse winter mee gereden en geen last van koude voeten gehad. Super!

Silent happyness

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 30-03-2015 door Luc Froggi):
Ik gebruikte al jaren een smeer product voor mijn ketting waarvan ik overtuigd was dat het beste was. Puur uit nieuwsgierigheid toch maar eens een setje Nanotec Lube ST + ontvetter gekocht. Met een nieuwe ketting begonnen en die ik ondanks dat ik het zonde vond toch maar eerst ontvet heb zoals in de handleiding vermeld. Daarna op elk schakeltje een druppeltje en rijden maar. Ze liep echt bijna geruisloos maar in eerste instantie had ik wel de indruk dat de ketting sneller droog begon te lopen dan voorheen. Na enkele smeerbeurten verdween dit euvel echter volledig. Ondertussen heb ik al een dikke 800 km met Nanotec Lube ST gefietst (mtb) waarvan de meeste tijd onder niet al te beste omstandigheden, maar mijn ketting loopt nog steeds zo goed als geruisloos en ze is na een modderrit binnen de kortste keren weer schoon dmv een eenvoudig waterbadje en een nieuw druppeltje smeermiddel. Zelfs na trainingsritten van 8u loopt ze nog steeds perfect. Ik weet nu dat mijn oude smeermiddel het tweede beste product was dat er bestaat.

Super Stil!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 27-03-2015 door Froggi):
Ik gebruikte al jaren een smeer product voor mijn ketting waarvan ik overtuigd was dat het beste was. Puur uit nieuwsgierigheid toch maar eens een setje Nanotec Lube ST + ontvetter gekocht. Met een nieuwe ketting begonnen en die ik ondanks dat ik het zonde vond toch maar eerst ontvet heb zoals in de handleiding vermeld. Daarna op elk schakeltje een druppeltje en rijden maar. Ze liep echt bijna geruisloos maar in eerste instantie had ik wel de indruk dat de ketting sneller droog begon te lopen dan voorheen. Na enkele smeerbeurten verdween dit euvel echter volledig. Ondertussen heb ik al een dikke 800 km met Nanotec Lube ST gefietst (mtb) waarvan de meeste tijd onder niet al te beste omstandigheden, maar mijn ketting loopt nog steeds zo goed als geruisloos en ze is na een modderrit binnen de kortste keren weer schoon dmv een eenvoudig waterbadje en een nieuw druppeltje smeermiddel. Zelfs na trainingsritten van 8u loopt ze nog steeds perfect. Ik weet nu dat mijn oude smeermiddel het tweede beste product was dat er bestaat.

Proper in geen tijd en zonder moeite

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 26-03-2015 door Christ D):
Vanmiddag al een ketting of twee gekuist en inderdaad , héél proper en kost geen tijd of moeite.

Ride like a pro!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 26-03-2015 door Patrick T):
Wij gebruiken dit ook in ons team zijn er zeer tevreden van. De nanolube voor de ketting druppeltje per drupeltje op iedere shakel doen en is daarna voldoende gesmeerd. Ride like a pro!

BMX: het BOLT ;-)

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 23-03-2015 door Tom):
Aangekocht voor BMX-race-gebruik. Heb de ketting van mijn zoon na de eerste smering nog niet moeten bijsmeren, voorlopig blijft ze enorm "bollen". Het smeert dus niet alleen goed, maar is nog zuinig in gebruik ook! Een absolute aanrader.

ik ben fan !!!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 18-03-2015 door Patrick):
inderdaad geweldig product modder , regen , vuil , afspoelen beetje bij luben en klaar is kees
zowel MTB als koersfiets

Supereenvoudig schoonste fiets

Productreview NanoTec Anti-kleef Fiets Kuisen - Voordeel Pakket Start 2 Clean (ingezonden op 18-03-2015 door Rudy L):
Na het ritteke met MTB door modder en vuil heb ik nog nooit zo snel, met zo weinig moeite, terug een blinkende fiets gehad. Het vuil druipt er bij wijze van spreken vanzelf af. Parelende druppels op blinkende kader!

Propere ketting

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 14-03-2015 door Tim):
De modder blijft minder snel kleven waardoor de ketting soepel blijft lopen

Makkelijker en minder kuisen

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 14-03-2015 door Thomas):
Het kuisen gaat inderdaad veel sneller en de fiets blijft ook langer proper

Promo kit

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 12-03-2015 door Julien Van Camp):
Zeer tevreden overa al de producten in de kit. Het smeermiddel werkt perfecf en het poetsen verloopt ook een stuk makkelijker.

Poetsen op 123 gedaan

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 11-03-2015 door Luc):
Sinds kort ben ik trotse bezitter van een NanoTec maintenance kit 4 pro's en moet ik eerlijk toegeven dat men fiets sneller schoon gemaakt is na het gebruik ervan. Ook blijft hij langer proper en langer glanzen dankzij de bijgeleverde wax .Ik twijfelde nog even voor mijn aankoop, maar het is zeker geen misleidende reclame die men schrijft over deze producten! Ze werken naar behoren, dus voor mij zal geen andere meer !

Gewoon de max!

Productreview M2 Magic MicroFibre DIW (ingezonden op 10-03-2015 door Jelle):
Leuk zo met een DIW wereldbol. Altijd mee in mijn rugzak voor onderweg op de fiets. Werkt perfect

Topproduct en zuinig in gebruik

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 09-03-2015 door jurgen):
Zeer makkelijk in gebruik , gewoon topprodukten. Ga niets anders meer gebruiken voor mijn fiets

Schitterend produkt!!

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 09-03-2015 door Geert):
De produkten zijn schitterend en voldoen zeker aan mijn wensen!! Het maakt het allemaal een stuk makkelijker!

Super producten en zuinig in gebruik

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 09-03-2015 door Ibe):
Onze eerste ervaringen zijn positief: het poetsen van de fietsen wordt versneld en geen vettige kettingen meer, zuinig in gebruik en handige flesjes.

topproduct

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 09-03-2015 door Robbe P.):
Zijn echt wel topproducten, ontvetter top, de wax ook (ook op mat) en de lube ook. Heel content van, maar het enige nadeel is dat het vrij duur lijkt. Dat doet je toch 2 keer nadenken vooraleer je het koopt, maar het is heel zuinig in gebruik en zo gemakkelijk. Met de handige flesjes, spuit je ook niet de helft naast je fiets op de grond. Eigenlijk dus goedkoper :)

Heel tevreden

Productreview NanoTec Anti-kleef Fiets Parelend Proper - Voordeel Pakket Start2Shine (ingezonden op 09-03-2015 door Jason):
Heel tevreden over de c3 cleaner , inderdaad modder gaat er sneller af en minder kleven op het frame met het behandelen van c3 en w2 wax.

heel goed product

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 09-03-2015 door Brian):
De NanoLube ST is een heel goed product ,bij herhaaldelijk tijdig smeren van ketting gevoel dat de ketting minder geluid maakt en minder snel knarst bij modderige omstandigheden.
Ketting kuist wel beter bij het reinigen ook ,zie dat er minder vuil ophoopt of samenkoekt aan derailleur wielletjes en tandwielen en ketting.(Dus minder ophopen van vuil en vet).Na lange ritten bij eerste gebruik van smeermiddel loopt ketting wel droog en begint ketting lawaairig te knarssen.Dit euvel verdween na meer behandelingen met NanoLube. Smering wordt steeds beter en beter.

Proper ketting zonder moeite en in geen tijd!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 09-03-2015 door Ruth):
Altijd al gehaat, lelijke vette zwarte vuile plakkerige ketting en tandwielen en het bijhorende werk.
Maar ik ben nu wel blij dat ik na de MTB-rit gewoon snel de waterslang kan nemen. Simpelweg afspuiten, daarna drogen met vod : vod rond de ketting met het ene hand, paar pedaalwentelingen met het andere hand.... en klaar is kees wat mij betreft.
Af en toe bijsmeren en 't rijdt goed !

Niet te geloven maar waar

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 06-03-2015 door Joeri):
Zoals bij vele producten heb je vaak je twijfels of ze echt wel zo goed werken als in de filmpjes. Believe it or not maar het werkt echt zoals ze het tonen. Na een kettingbad mijn ketting gesmeerd met Nanolube ST+ en meteen eens getest tijdens een stevige/vettige rit. Alles bleef veel vlotter draaien! Eens thuisgekomen de mountainbike zoals gewoonlijk afgespoten met de tuinslang en als bij wonder was de ketting proper zonder al te veel gekuis... Top producten!

Niet te geloven maar waar

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 06-03-2015 door Joeri):
Zoals bij vele producten heb je vaak je twijfels of ze echt wel zo goed werken als in de filmpjes. Believe it or not, maar Dieci-9 werkt echt zoals ze het tonen. Na een kettingbad mijn ketting gesmeerd met Nanolube ST en meteen eens getest tijdens een stevige/vettige rit. Alles bleef veel vlotter draaien! Eens thuisgekomen de mountainbike zoals gewoonlijk afgespoten met de tuinslang en als bij wonder was de ketting proper zonder al te veel gekuis... Top producten!

Niet te geloven maar waar

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 04-03-2015 door Joeri):
Zoals bij vele producten heb je vaak je twijfels of ze echt wel zo goed werken als in de filmpjes. Believe it or not maar het werkt echt zoals ze het tonen. Na een kettingbad mijn ketting gesmeerd met Nanolube ST en meteen eens getest tijdens een stevige/vettige rit. Alles bleef veel vlotter draaien! Eens thuisgekomen de mountainbike zoals gewoonlijk afgespoten met de tuinslang en als bij wonder was de ketting proper zonder al te veel gekuis... Top producten!

Prachtig

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 25-02-2015 door Flipper ):
Prachtige producten nog nooit meegemaakt en fiets toch al een twintigtal jaren ...

Perfect product!

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 23-02-2015 door Luc Smits):
De standaard zooltjes in mijn mtb-schoenen vervangen door de Nanotec 3D zolen. Heb ze uitvoerig kunnen testen gedurende lange mtb-trainingen in slechte weersomstandigheden. Ondanks lage temperaturen en veel regen en soms sneeuw geen koude voeten meer gehad, wat voordien wel het geval was. Tevens geven ze veel steun op de juiste plaats en doordat ze toch vrij dun zijn gaan je voeten niet knellen in je schoenen. Ben dik tevreden met deze aankoop.

supersnel en supergemakkelijk

Productreview GRATIS Transport (ingezonden op 14-02-2015 door Dave P):
Mooi pakketje, de volgende dag reeds geleverd op mijn werk met BPost.
Simpel en gratis vanaf 49 euro :-)

Super gemakkelijk en prijs valt goed mee!

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 13-02-2015 door Wybob):
Ik gebruik dieci-9 op hun site vind je alle uitleg met filmkes. Supergemakkelijk

Sproeien met tuinslag, met spuitbidon dieci-9 aanbrengen, met borstel kuisen, en terug afspoelen, afdrogen, inwaxen en klaar !
Ketting kan je doen met hun speciale olie, ketting komt niet zwart en blinkt altijd.

Prijs valt wel mee hoor, het C3 reinigingsproduct moet je aanlengen met water. Goedkoper dan de competitie per liter.
De NanoLube St+ niet iedere keer aanbrengen afhankelijk van het weer.
Waxen hoeft ook niet elke keer. Hoe meer je het aanbrengt, hoe meer vormt het zich een beschermlaagje zodanig dat het vuil zich niet aanhecht. Super simpel

Perfect voor in mijn skiboots

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 10-02-2015 door Koen D):
Net terug van weekje ski. Supersneeuw, maar ook superkoud. En toch lekker warme voeten en tenen. Zalig

Prima

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 10-02-2015 door Pol):
Het al veel producten gebruikt om mijn ketting te smeren. Dit is het beste.
Geen vettigheid en toch goede smering.

Absoluut proper + Goede smering

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 05-02-2015 door Jan P):
Ben al tijd lang gebruiker van dieci 9 maar wou na enige tijd toch eens iets anders proberen...
maar vond niets dat zo gebruiksvriendelijk en goed smeerde!
Ook het makkelijk proper houden van de ketting vind ik een absoluut toppunt!

SUPER makkelijk in gebruik

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 05-02-2015 door Bern N):
Ik ben zeer tevreden van de producten,

Men ketting is werkelijk stiller geworden (mtb)
en na een zeer modderige toertocht is de ketting nog vele properder in vergelijking met de ketting van men collega mtb'ers.

Dankzij de Wonder Wax blijft de modder nu ook vele minder aan men kader hangen.
Vroeger voor DIECI-9 bleven de vlekken van de modder op mijn matte kader na het afspuiten op het einde van een toertocht. Nu na enkele keren behandelen blijft er nog maar sporadisch een vlekje achter...

Dus zeker tevreden. (ik weet wel nog niet hoe lang ik ga toekomen met de producten, aangezien ik ze nog maar een 1-2 maanden gebruik)

conclusie: tevreden

Wreed content

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 05-02-2015 door Rudy L):
Waanzinnig goed product: na volledig door modder, slijk en smurrie te zijn gegaan is een propere ketting in één minuutje geregeld! Even afdrogen, nieuwe lube erop en de fiets gaat met een zilverblinkende ketting terug het fietshok in, en zonder moeite. Dit is echt een plezier voor de MTB'r.

NANOTEC LUBE ST+is een geweldig smeermiddel

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 03-02-2015 door Raoul M.):
Hier ook een zeer tevreden gebruiker van NANOTEC LUBE ST+ , de ketting op mijn MTB blijft beter zuiver dan bij mijn andere smeermiddelen .

Makkelijk reinigen

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 03-02-2015 door Philip):
Top product, vooral voor ontvetten van ketting, maar ook vetplekken te reinigen op de fiets en niet schadelijk voor carbon. Echt aan te raden

Fantastisch product

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 03-02-2015 door Philip):
Product makkelijk aan te brengen met bijgeleverd doseerdopje, bij reinigen van fiets is alles direct proper, enkel afdrogen en fiets staat klaar voor de volgende rit, SUPER

Prijs/kwaliteit zeker OK

Productreview XLC Tang voor snel openen fietsketting sluitschakel (ingezonden op 28-01-2015 door Bern N):
Het is gewoon een goede tang.
Geen professionele kwaliteit, maar doet gewoon wat het moet doen.

Werkt echt!

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 27-01-2015 door Steven Kins, Cycling.be magazine):
Wij gebruikten de zooltjes deze winter in onze Northwave-cyclocrossschoenen, waar ze erg basic exemplaren vervingen.
Wij merkten meteen dat koude langer buiten blijft, zelfs zonder overschoenen, dus isolerende eigenschappen zijn er wel degelijk. Bovendien boden de voorgevormde 3D Aerosoles heel wat meer ondersteuning aan onze voetboog.

Super product!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 25-01-2015 door Duty Jurgen):
Gewoonweg het beste smeermiddel dat ik tot nu toe heb gebruikt. Zowel voor de koersfiets in regenritten, als voor de mountainbike in ritten vol modder en zand! Ik wil niets anders meer!

Fantastisch!

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 24-01-2015 door Dirk S):
Echt meer tijd om te fietsen, fantastische produkten en bovendien zeer eenvoudig in gebruik.

Super

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 24-01-2015 door Dirk S):
Heb deze gekocht als geschenk voor mijn schoonzoon , die is een fanatiek fietser ook in de winter.
Hij heeft niets dan lof voor dit product !!!.

Lekker warm

Productreview NanoTec AeroFeet Inlegzool - 3 Dimensionaal voor super steun (ingezonden op 10-01-2015 door Geert Van Nieuwenhuysen):
Deze inlegzolen werken echt! Ik heb ze op mijn maat geknipt, in mijn fietsschoenen gepast, en ze voelden direct lekker warm. Super voor fietsrit in de winter.

Super sterk product en toch veilig voor het milieu

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 03-11-2014 door Christin "Peanut" Vradaros):
WOW, very nice product!!
I vind de ontvetter ongeloofelijk straf. Normaal moet je om zo een sterk product te hebben het rode spul van de fietsenmakers hebben dat dan wel niet goed is voor het mlieu.
Dieci Degreaser combineert straf met milieuvriendlijk.
SUPER!

Ongelooflijk straf product!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 03-11-2014 door Jonas Bruffaerts ):
We gebruiken de Dieci-9 NanoLube ST voor de ketting tijdens cyclo-cross competitie.
Bij tussentijdse wasbeurten hebben we geen ontvetter meer nodig!
Gewoon afspoelen met water verwijdert alle vuil.
Dan een beetje bijsmeren en weer klaar voor de start!

Ongelooflijk goed product

Productreview R3 NanoTec Anti-kleef Rapid Race Refresher (ingezonden op 24-09-2014 door Matt & Tony - FMD Racing):
Bij FMD Racing werken we met DownHill racers op het hoogste niveau.

R3 is ongelooflijk fantastisch product. Uniek op de markt! Niemand anders maakt dit!

ketting maakt effectief minder lawaai en loopt lichter

Productreview D2 Super Bio Ontvetter Fietsketting - Dieci Degreaser D2 (ingezonden op 20-05-2014 door www.moutainbike.be):
Op het flesje van de ontvetter zelf zit een zeer duidelijke omschrijving hoe je het product dient te gebruiken.

Volgens Dieci-9 moet je een ketting (ook een nieuwe) meteen ontvetten omdat de klassieke oliemoleculen te groot zijn om de microkrassen op te vullen. Klassieke olie zou ook te vettig zijn waardoor de gemakkelijk vuil opneemt. En effectief, het bakje zag serieus zwart na het ontvetten. Ik heb het hele proces driemaal gedaan totdat de ketting helemaal zuiver was. De ontvetter kan je bovendien met een pompje op de cassette spuiten, even laten inwerken en dan gewoon afspuiten met een tuinslang.

Na het zuiver maken van de ketting smeerden we ze in met het smeermiddel dat Nano Lube ST heet. ST staat voor Superior Technology en ook wel voor Single Track.

Aangeraden wordt om op elke schakeltje een druppeltje te doen en dan de ketting zuiver te maken met een doekje. Nadat we de ketting behandeld hadden met het smeermiddel stelden we vast dat deze effectief minder lawaai maakte en lichter leek te lopen.

http://www.mountainbike.be/techniek/tools/20140419_mtb-verzorging-met-dieci

Zeer handig!

Productreview B2 Bike ketting bad (ingezonden op 20-05-2014 door www.moutainbike.be):
Mijn fiets stond er in dit geval smerig bij na een modderige Ardennenrit, ideaal om aan de test te beginnen. Als eerste gingen we aan de slag met de ontvetter om de ketting eens goed zuiver te maken. Iets wat trouwens als eerste aangeraden wordt. Bij het pakket zit er ook een klein bakje waar de ketting in past, erg handig is dit. Op het flesje van de ontvetter zelf zit een zeer duidelijke omschrijving hoe je het product dient te gebruiken.

Volgens Dieci-9 moet je een ketting (ook een nieuwe) meteen ontvetten omdat de klassieke oliemoleculen te groot zijn om de microkrassen op te vullen. Klassieke olie zou ook te vettig zijn waardoor de gemakkelijk vuil opneemt. En effectief, het bakje zag serieus zwart na het ontvetten. Ik heb het hele proces driemaal gedaan totdat de ketting helemaal zuiver was. De ontvetter kan je bovendien met een pompje op de cassette spuiten, even laten inwerken en dan gewoon afspuiten met een tuinslang.

Na het zuiver maken van de ketting smeerden we ze in met het smeermiddel dat Nano Lube ST heet. ST staat voor Superior Technology en ook wel voor Single Track. Net zoals de andere Dieci-9 producten bevat de NanoLube ST ook weer deze nanodeeltjes om de kleinste microkrassen in de ketting op te vullen. Bovendien brengt het ook een laag aan die tegen water en vuil beschermt en voor een stille werking zorgt. Een propere ketting gaat langer mee en daarbij zou Dieci-9 helpen.

Aangeraden wordt om op elke schakeltje een druppeltje te doen en dan de ketting zuiver te maken met een doekje. Nadat we de ketting behandeld hadden met het smeermiddel stelden we vast dat deze effectief minder lawaai maakte en lichter leek te lopen.
Positief
+ Zeer duidelijke en eenvoudige handleiding
+ De producten zijn erg geconcentreerd, je komt er dus lang mee toe
+ Biologisch afbreekbaar
+ Smeermiddel voor ketting gaf het beste resultaat,

http://www.mountainbike.be/techniek/tools/20140419_mtb-verzorging-met-dieci

Positief!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 20-05-2014 door www.moutainbike.be):
Positief
+ Zeer duidelijke en eenvoudige handleiding
+ De producten zijn erg geconcentreerd, je komt er dus lang mee toe
+ Biologisch afbreekbaar
+ Smeermiddel voor ketting gaf het beste resultaat,

http://www.mountainbike.be/techniek/tools/20140419_mtb-verzorging-met-dieci

Positief!

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 20-05-2014 door www.mountainbike.be):
Ik ging aan de slag met een Maintenance4Pro pakket van Dieci-9, dat een ontvetter, kuisproduct, waxproduct en smeermiddel bevatte. Dieci-9 wordt in Italië geproduceerd en komt oorspronkelijk uit de ruimtevaart, waarna het via de auto- en motosport nu ook bij de mountainbikers is aanbeland.

De slogan van Diecie-9 is 'NanoTec 4 winners' en verwijst naar de nanofactor. Nano staat voor tien tot de macht -9 en verwijst naar de zogenaamde nanodeeltjes die zorgen voor de werking. Los van de werking is het vermelden waard dat al deze producten biologisch afbreekbaar zijn.

Positief
+ Zeer duidelijke en eenvoudige handleiding
+ De producten zijn erg geconcentreerd, je komt er dus lang mee toe
+ Biologisch afbreekbaar
+ Smeermiddel voor ketting gaf het beste resultaat,
http://www.mountainbike.be/techniek/tools/20140419_mtb-verzorging-met-dieci

Wonderwax : meer dan aangenaam verrast !

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 26-04-2014 door Lieven M.):
Ik bezit een racefiets Gianni Motta van een aantal jaren oud. Nu na drie beurten W2 wax durf ik hem gerust naast de meer recentere racefietsen zetten , hij schittert in al zijn oude glorie als nooit tevoren , kleine krassen zijn praktisch verdwenen. Ik ben nog meer van mijn bolide gaan houden ! Een echte eye-catcher!
I love this product ! :D

bling bling op mijn KMC gold

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 11-02-2014 door Peter V):
Een tijd terug was ik op de workshop bij Swooth waar ik jullie producten heb leren kennen en ben er ondertussen zeer tevreden over !
Hier nog een foto van de bling bling op mijn KMC gold SL , miss iets voor op de Facebook pagina ;-)

W2 wonder wax is echt heerlijk spul...

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 07-02-2014 door Frank B):
Keurig schoon en de W2 wonder wax is echt heerlijk spul. Makkelijk aan te brengen en te gebruiken. Mijn racer staat schoon en in de wax op zolder tot het voorjaar en mijn mountainbike moet nog een behandeling krijgen met de wax. Bedankt!

zeer positieve ervaring met jullie producten

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 05-02-2014 door Joeri VH):
Gisteren voor de eerste keer gaan mountainbiken sinds ik mijn ketting een kuisbeurt heb gegeven met jullie product en lube. Ik was echt onder de indruk na een toch wel vettige rit dat mijn ketting zo snel proper was. Echt top product!!!


Ben zeker zeer tevreden over jullie product!

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 24-01-2014 door Tom VN):
Ben zeker zeer tevreden over jullie product!
Na een lange modderpassage begon de ketting zoals gewoonlijk te kraken. Maar waar de met gewone smeermiddelen deze de ganse rit blijft kraken, stopt dit bij Dieci-9 na een relatief droge zone.
Ook blijft alles gewoon beter schakelen. Zelfs naar kroontjes die nauwelijks gebruikt worden en dus extra vol modder hangen (bij steile helling )
Ik blijf zeker bij jullie product! En heb al enkele MTB makkers overtuigd deze ook uit te testen. Fietsgroeten, Tom

Het is echt te merken dat hoe meer je het produkt gebruikt hoe makkelijker het vuil van de fiets afgaat.

Productreview NanoTec Anti-kleef Fiets Parelend Proper - Voordeel Pakket Start2Shine (ingezonden op 03-01-2014 door Nancy Aerts):
Voor ons zijn de produkten heel goed meegevallen.

Het onderhoud van de fietsen is tot het minimum herleid en ook tussen de manches door kunnen we nu vlug een poetsbeurt doen met een vochtige doek en is de BMX fiets weer terug helemaal klaar voor de volgende reeks.
Dit geeft voor ons voordelen omdat de rijder steeds met een propere fiets kan starten.


Leuk!

Productreview Geschenkbon (ingezonden op 03-01-2014 door Floris L):
Ideaal kado om een fietsvriend de voordelen van NanoTec te laten ontdekken!

Minder poetsen = Meer fietsen...

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

Productreview NanoTec Anti Kleef - Voordeel Pakket Maintenance4Pro (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
We waren sceptisch maar moeten toegeven dat onze ketting stiller liep dan met onze normale kettingolie en dat (zelfs ondanks regen) langer bleef doen.
We behandelden ook een nieuwe ketting met de Nanolube en die liep pas echt helemaal stil. Eerst werd die nog zwart tijdens het fietsen, omdat het originele kettingvet nog moest worden afgevoerd, maar na de tweede of derde behandeling bleef de ketting proper. Omdat de ketting lang proper en beschermd blijft in stoffige of natte omstandigheden, durven we de Nanolube zeker ook aan te raden voor de mountainbike.
Ook onze fiets poetsen met C3 was een succes, onder andere na een regenachtige Geants des Ardennes. Poetsen bleek heel vlot en snel te gaan.
We waren super onder de indruk van de W2 Wonder Wax ...
Met de groene microvezel doek M2 wreven we de W2 Wonder Wax open en het was opmerkelijk om te zien hou de vijf jaar oude lak weer begon te glanzen en hoe oppervlakkige (maar vuil uitziende) krassen plots veel minder opvielen. Het zijn die zogenoemde nano-deeltjes die de kleine krassen opvullen.
Bijkomend voordeel bij de Dieci-9-producten is hun milieuvriendelijke karakter, want alles is biologisch afbreekbaar.


WEG MET DIE KRASSEN

Productreview NanoTec Anti-kleef Fiets Parelend Proper - Voordeel Pakket Start2Shine (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
We waren onder de indruk van het Start to Shine-pakket, dat werkt op matte en glanzende lak en zelfs op titanium. De C3 Concentrated NanoTec Cycle Cleaner kun je gewoon in een emmer water mengen of tot 5x de meegeleverde C4 verstuiver vullen. (250ML concentraat levert zo 2,5L super sterke cycle cleaner)
Met emmer en spons deden we zelfs onze doffe VW Golf opnieuw blinken en dat was al een prestatie op zich. De C4 verstuiver gebruikten we om onze fiets te poetsen na een regenachtige Géants des Ardennes. Poetsen bleek heel vlot en snel te gaan, maar toen moesten we nog de W2 Wonder Wax uitproberen.
Met de microvezel magic doek wreven we de wax open en het was opmerkelijk om te zien hou de vijf jaar oude lak weer begon te glanzen en hoe oppervlakkige (maar vuil uitziende) krassen plots veel minder opvielen. Opnieuw zijn het die zogenoemde nanopartikels die de kleine krassen opvullen.
Bijkomend voordeel bij de Dieci-9-producten is hun milieuvriendelijke karakter, want alles is biologisch afbreekbaar.

WEG MET DIE KRASSEN

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
Met de M2 Magic Microvezel doek wreven we de wonder wax open en het was opmerkelijk om te zien hou de vijf jaar oude lak weer begon te glanzen én hoe oppervlakkige (maar vuil uitziende) krassen plots veel minder opvielen.
Het zijn die zogenoemde nano-deeltjes die de kleine krassen opvullen.
Bijkomend voordeel bij de Dieci-9-producten is hun milieuvriendelijke karakter, want alles is biologisch afbreekbaar.

Poetsen bleek heel vlot en snel te gaan

Productreview C3 NanoTec Anti-kleef Concentrated Cycle Cleaner & Revitalisor (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
De C3 Concentrated NanoTec Cycle Cleaner kun je gewoon in een emmer water mengen of in de meegeleverde verstuiver.
Dankzij de eerste manier deden we zelfs onze doffe VW Golf opnieuw blinken – dat was al een prestatie op zich – en de tweede manier gebruikten we om onze fiets te poetsen, onder andere na een regenachtige Géants des Ardennes.
Poetsen bleek heel vlot en snel te gaan!

STIL EN PROPER

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
We behandelden ook een nieuwe ketting met de Nanolube en die liep pas echt helemaal stil.
Eerst werd die nog zwart tijdens het fietsen, omdat het originele kettingvet nog moest worden afgevoerd, maar na de tweede of derde behandeling bleef de ketting proper.
Omdat de ketting lang proper en beschermd blijft in stoffige of natte omstandigheden, durven we de Nanolube zeker ook aan te raden voor de mountainbike.

Schudden voor gebruik

Productreview NanoTec Anti-kleef Fietsketting Voordeel Pakket - Start2Lube (ingezonden op 14-11-2013 door Steven Kins - Cycling.be):
Het belangrijkste voor het goed functioneren van je fiets is het ‘Start to Lube’-pakket (€ 27,90), bestaande uit de Nanolubekettingolie, bio-afbreekbare ontvetter en een kettingbad.
We begonnen met onze ketting in het bad te leggen en te ontvetten.
Onze oude ketting had twee behandelingen nodig om alle vuil eraf te krijgen – ongelofelijk hoeveel vuil zich daarin kan verzamelen!
Eenmaal opgedroogd brachten we de Nanolube ST aan.
Volgens de fabrikant vullen de nanopartikels in het product de microgaatjes op die ontstaan door de ketting te gebruiken.
Daardoor zou de ketting vloeiender dan ooit moeten lopen.
We waren sceptisch maar moeten toegeven dat de ketting stiller liep dan met onze normale kettingolie en dat (zelfs ondanks regen) iets langer bleef doen.

Frame blinkt als nooit tevoren

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 14-11-2013 door Jan Van Dijk - offroadbiking):
De W2 wonder wax is echt wel een erg goed poetsmiddel en je frame blinkt als nooit tevoren.
Ik heb wel het gevoel dat je die W2 meer dan 1 keer moet aanbrengen om een maximaal goede werking te verkrijgen.
Eerst uiteraard met C3 poetsen als pre-fase.

Nog nooit zo een stille ketting gehad

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 14-11-2013 door Jan Van Dijk - Offroadbiking ):
Tot nu toe is de test vooral met de Nano Lube ketting olie heel erg goed verlopen.
Ik heb nog nooit zo een stille ketting gehad die ook in de bagger goed blijft schakelen , heb hem wel eerst 2 keer moeten ontvetten.
D2 werkt ook heel goed op cassette. Opspuiten, even laten inwerken, afspuiten met water.

Wonderful !

Productreview W2 NanoTec Anti-kleef Wonder Wax (ingezonden op 21-05-2013 door Simon T):
It works really well and last long on brushed titanium.
Also on pearl beamed and black anodized aluminium from Canyon, high gloss orange from Commencal and soft touch flat white and blue from Cube.
It’s easy to apply without streaking.
It gives a nice “not steel” visual touch, as two girls said... :-)

The NanoLube ST worked really well in race performance

Productreview NanoTec Anti-kleef Super Smeermiddel Fietsketting - NanoLube ST+ (ingezonden op 21-05-2013 door Simon T):
NanoLube ST – it’s on my chain now since about 3500km and many meters of elevation.
It had to work in dry, dusty, humid, rain and river crossings. It took a while till the black stuff stopped coming out of the chain.
After three loops of washing the bike and chain and relube the chain again it was quite clean.
The last loop was about 85km ago and since then I neither dried nor cleaned the bike after usage. It got wet and dried again for several times. Till now still no rust on the chain!