Klant test positief! Altijd een propere fietsketting zelfs na fietstocht door het zand

2 sep. 2015 23:11:00

" We reden vandaag samen precies dezelfde route met nogal wat zandgrond. En zie het verschil? Dat is toch duidelijk."

NanoLube ST+ testverslag van een tevreden klant (Chris van Beekum)

Het testresultaat van een vergelijkende test met 2 nieuwe fietsen: de groene fiets met jullie product en de andere zwarte fiets met gewoon de nieuwe ketting olie die vandaag samen precies dezelfde route gefietst hebben en zie het verschil?”

Vergelijke test

"Als vergelijkende test reed ik met 2 nieuwe fietsen met nieuwe fietsketting hetzelfde parcours. De ene groene fiets met jullie product NanoLube ST+ op de fietsketting. De andere zwarte fiets met gewoon de nieuwe fietsketting met klassieke kettingolie. We reden vandaag samen precies dezelfde route met nogal wat zandgrond. En zie het verschil? Dat is toch duidelijk.”

Vergelijke test

"De ene fiets (zwart) met gewoon de nieuwe fietsketting met klassieke kettingolie. Er plakt duidelijk zand op de kleverige fietsketting. Knarsen was duidelijk hoorbaar."

Vergelijke test

"De andere fiets (groen) met jullie product NanoLube ST+ op de fietsketting. Superproper en geruisloos zelfs na ritje door zandgrond. Dat is toch duidelijk.”

“Het is volgens mij wel echt goed spul. Ik weet niet wat het in de toekomst zal doen, maar met deze ervaring heb ik er wel een goed gevoel bij."

De NanoTec anti-kleef beschermlaag van Dieci-9 stoot modder en vuil af. Daardoor blijft je fietsketting proper. Ontvetten en smeren van je fietsketting en tandwielen van MTB, koersfiets, BMX, cyclo crosser en racefiets was nog nooit zo gemakkelijk. In alle weer altijd proper, zonder de nadelen van klassieke kleverige kettingolie.

Heb jij ook leuke foto's van je fiets met en zonder Dieci-9 NanoLube ST+ ?

We horen het graag. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

Meer Info NANOLUBE ST>

Geplaatst in Nieuws door

Chris Van Beekum