Granville Factory Team enthousiast na 1 jaar XCO competitie

10 okt. 2015 13:33:22

" De NanoTec anti-kleef beschermlaag stoot modder en vuil af. Een propere fietsketting zorgt ervoor dat we zonder problemen kunnen blijven schakelen, daar waar de concurenten het moeilijk hadden."

Volgens team manager Pascal Loquet zijn alle renners van het Granville Factory Team laaiend enthousiast over het gebruik van de DIECI-9 producten. De aanvraag voor het UCI MTB TEAM voor 2016 werd opnieuw ingediend en is goedgekeurd door de Belgische Wielerbond (KBWB).

De NanoTec anti-kleef beschermlaag van Dieci-9 stoot immers modder en vuil af. Daardoor blijft je fietsketting proper. Dit zorgt ervoor dat we zonder problemen kunnen blijven schakelen, daar waar de concurenten het moeilijk hadden. Ontvetten en smeren van je fietsketting en tandwielen van XCO MTB was nog nooit zo gemakkelijk. In alle weer altijd proper, zonder de nadelen van klassieke kleverige kettingolie.

NanoLube ST fietsketting smeermiddel

NanoLube ST+ Race ervaring van UCI teamrenner Thor Geluykens

“Tijdens enkel zeer modderige wedstrijden zoals Pepingen en Heubach merkte ik hoe proper en soepel de ketting bleef draaien ondanks de zware omstandigheden. De NanoLube ST+ kettingolie zorgt ervoor dat de fietsketting niet vettig is en er zal dus weinig stof en zand in blijven plakken, wat de lange levensduur van het materiaal ten goede komt. Dit zorgde ervoor dat zonder problemen kon blijven schakelen, daar waar de concurenten het moeilijk hadden. Zeer tevreden over het gebruik!"

C3 cycle cleaner Granville factory team

C3 Concentrated Cycle Cleaner Race ervaring van UCI teamrenner Tom Van Ingelgom

"Sinds eind 2014 gebruik ik de producten van DIECI-9 om mijn Granville bikes na een mtb tocht weer netjes in orde te zetten. Deze producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk. De C3 Concentrated Cycle Cleaner houdt de kader zeer proper. Niet bij de eerste keer, maar na enkele keren dit te gebruiken, merk ik duidelijk het verschil en verdwijnt het merendeel van het slijk bij een simpele sproeibeurt en zorgt er na een flinke poetsbeurt voor dat de fiets weer blinkt als nieuw. Het komt er dus op neer dan men na een sproeibeurt gewoon met een borsteltje over de bike gaat en alles is klaar."

Granville Factory Team: Smeermiddel fietsketting

NanoLube ST+ Race ervaring van UCI teamrenner Emile Verhulst

"Nadat ik vorig jaar de producten van Dieci-9 mocht testen was ik wel een beetje vereerd omdat het toch leuk is wanneer je als renner iets mag testen. De eerste resultaten waren zeer goed maar daarna viel het een beetje tegen... We vroegen meer info en al snel was de oplossing gevonden! Ik hanteerde de producten op een onjuiste manier. Altijd goed schudden voor gebruik om de nanodeeltjes goed op te lossen. Nadien was het resultaat gewoonweg verbluffend. Ik herinner me zelfs nog een keer dat ik met mijn mond vol tanden stond wanneer mijn fiets echt niet meer om aan te zien was en al de modder er simpelweg afviel... Vanaf dat moment was ik er meer dan 100% van overtuigd dat deze producten een meerwaarde zijn voor mijn fiets. Bedankt aan Dieci-9 voor de sponsoring van deze uitmuntende producten!"

De NanoTec anti-kleef beschermlaag van Dieci-9 stoot modder en vuil af. Daardoor blijft je fietsketting proper. Ontvetten en smeren van je fietsketting en tandwielen van je mountainbike was nog nooit zo gemakkelijk. In alle weer altijd proper, zonder de nadelen van klassieke kleverige kettingolie.

Meer Info GRANVILLE FACTORY TEAM >

Geplaatst in Nieuws door

Pascal Loquet, manager Granville Factory Team